Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Ankara’da pompalı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ANKARAnın Altındağ ilçesinde evde çıkan kavga sırasında O.E.’nın (31) pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu saçmaların isabet ettiği Gazi Karaca (48) öldü, Fikret T. (64) ise yaraladı.

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Şehit Mehmet Kocakaya Caddesindeki bir gecekonduda meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan O.E. ve Gazi Karaca evde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine O.E. yanında bulunan pompalı tüfekle Gazi Karaca ve evde bulunan Fikret T.ye ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği iki kişi yaralanırken, silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Gazi Karacanın hayatını kaybettiği belirlendi. Sol bacağından yaralanan Fikret T. ise ambulansla hastaneye kaldırılırken, Gazi Karacanın cansız bedeni otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna götürüldü. O.E.nin ise olay sonrası kaçtığı belirlendi. Polis O.E.nin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber-Kamera: Mehmet Gökhan HAKBİLİR/ ANKARA, –

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam