Türkiye

ANKARA- Sağlık Bakanlığı’na ait uçak, Faslı Yusuf bebek için Hollanda’ya gidiyor

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Sağlık Bakanlığı’na ait uçak, Faslı Yusuf bebek için Hollanda’ya gidiyor

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca, hastalığına çare bulunamayan Faslı Yusuf bebeğin Türkiye’ye getirilmesi için Bakanlığa ait uçağın Hollanda’ya hareket edeceğini açıkladı.

Hastalığına Fas’ta ve Hollanda’da tedavi bulunamayan Yusuf bebeğin annesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek Türkiye’den yardım istedi. Bakan Koca, Yusuf bebeğin annesinin yardım isteğini geri çevirmeyerek Bakanlığa ait uçağın Hollanda’ya hareket edeceğini açıkladı. Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Faslı Yusuf bebeğin bir hastalığı var. Ne doğduğu Hollanda’da ne Fas’ta çare bulunabildi. Annesine, ‘İsterseniz çocuğunuzun hayatını sonlandırabiliriz’ denmiş. O ise umudunu, yardımları karşılığında beklentisi yok dediği Cumhurbaşkanımıza bağladı. Uçağımız bu sabah kalkıyor” ifadelerini kaydetti.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR 

Ferhat EKİNCİ/ANKARA, –

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version