Türkiye

Ankara- Özgür Özel, Alman Bakan Liminski ile bir araya geldi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Almanyanın Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Avrupa Birliği, Uluslararası İlişkiler ve Medya Bakanı Nathanael Liminski ile bir araya geldi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Partiden yapılan yazılı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Almanyanın Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Avrupa Birliği, Uluslararası İlişkiler ve Medya Bakanı Nathanael Liminski ve beraberindeki heyet ile CHP Genel Merkezindeki makamında bir araya geldi. CHP lideri Özele CHP Dış Politika Koordinatörü İlhan Uzgel ve Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu eşlik etti” denildi.

Haber: ANKARA,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version