Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

ANKARA – İstanbul’da öldürülen biri hamile kadın, 2 kişinin cinayet şüphelileri yakalandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da öldürülen hamile Kader Küçükcoşkun ve Gültekin Gezerin cinayet şüphelilerinin, Edirnede yakalandığını açıkladı.

Bakan Ali Yerlikayanın sosyal medya hesabından açıklamaya göre; Edirne Uzunköprü Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli bir araca operasyon düzenlendi. 6 Nisanda Şişli ilçesinde Gültekin Gezer ve hamile Kader Küçükcoşkunun öldürülmesi olayının şüphelileri oldukları tespit edilen A.S., B.Z., A.Y. ve S.M. ile aracı kullanan göçmen kaçakçılığı organizatörü M.S. yakalandı. Şüpheliler gerekli işlemlerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne teslim edildi. M.S. ise Göçmen kaçakçılığı suçundan adliyeye sevk edildi.

Bakan Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki suçluların hepsini tek tek yakalayıp, adalete teslim edeceğiz. Dualarınızı güvenlik güçlerimizden eksik etmeyin” dedi.

Haber: ANKARA, –

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir