Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Ankara- ANKA-3, otopilot testlerini başarıyla tamamladı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TÜRK Havacılık Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ), ANKA-3 İnsansız Hava Aracının (İHA), sistem doğrulama ve tanımlama test uçuşları kapsamında 46ncı sortisini tamamladığını ve kritik otopilot testlerini başarıyla sonuçlandırdığını duyurdu.

TUSAŞın sosyal medya hesabında ANKA-3ün test uçuşlarından görüntüler paylaşılarak, “ANKA-3, geliştirme sürecinde önemli bir eşiği daha geride bıraktı. Sistem doğrulama ve tanımlama test uçuşları kapsamında 46ncı sortisini tamamlayan ANKA-3, kritik otopilot testlerini de başarıyla sonuçlandırdı. Yüksek teknolojiye dayalı mimarisi ve üstün performansıyla ANKA-3, TUSAŞın mühendislik kabiliyetini ve üretimdeki gücünü temsil ediyor” denildi.

ANKARA, –

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam