Politika
Ankara – AK Parti’li Gökçek, TBMM’ye üzerinde, ‘Rüşvet için CHP’ yazılı baklavayla geldi
AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Antalya Manavgat Belediyesinde düzenlenen rüşvet operasyonu nedeniyle TBMMye üzerinde, Rüşvet için CHP yazılı baklavayla geldi.
AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Antalya Manavgat Belediyesinde düzenlenen rüşvet operasyonu nedeniyle TBMMye üzerinde Rüşvet için CHP yazılı baklavayla geldi. Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı:
“Biliyorsunuz dün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) baklava kutularının içerisinde avroları taşırken görüntülendi. Biz de diyoruz ki, Rüşvet için CHP diyoruz. Bugün bu konuya dikkat çekmek için bu tepsiye, Rüşvet için CHP yazdırarak Meclisimize baklava tepsisini getirdik. Cumhuriyet Halk Partililer afiyetle yiyin.”
Haber:Aliekber METE/ANKARA, –