Türkiye

‘Analar çok gözyaşı döktü’

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bursa Ağrı İli ve İlçeleri Dernek Başkanı Erhan Öztürk, Terörsüz Türkiye kapsamında yürütülen barış sürecine toplumsal destek sunmak, huzur, kardeşlik ve birlik içinde yaşama iradesini ifade etmek amacıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu dernekleri olarak bir araya gelip destek için basın toplantısı düzenledi. Güneydoğu Anadolu dernek başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan Bursa Ağrı İli ve İlçeleri Dernek Başkanı Erhan Öztürk, “Biz de Doğu ve Güneydoğu olarak MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli tarafından atılan bu adımı gerçekten de çok olumlu bulduk ve takdir ediyoruz. Dernekler olarak bu süreci bölgemizin adına sonuna kadar destekçisiyiz. Tabii ki Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli her ne kadar öncülük ettiyse de burada DEM Partisi ve AK Partinin Sayın Genel Başkanı aynı zamanda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a biz teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

‘ÇOK SIKINTI ÇEKTİK’

Artık doğu ve batıda silahların patlamasını istemediklerini söyleyen Öztürk, “Yaklaşık 50 yıla yakındır. Bu süreç doğru ve güneydoğu içerisinde bir kangrene dönüşmüştü. Bizler çok sıkıntılar çektik. Analar çok gözyaşı döktü. Birkaç sefer deneme oldu ama başarıya ulaşamadı. Bu sefer tüm siyasi partiler arada olduğu gibi sivil toplum örgütleriyle sürece destek sunması önemlidir. Bizler silahların patlamasını artık istemiyoruz” diye konuştu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version