Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Ambulanstaki 9 kilo uyuÅŸturucuyu ‘Dangal’ buldu; 3 gözaltı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

 BALIKESÄ°R’in Edremit ilçesinde durdurulan ambulansta narkotik köpeÄŸi ‘Dangal’ ile yapılan aramada, 9 kilo 14 gram skunk ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Ä°l Emniyet Müdürlüğü Ä°stihbarat ve UyuÅŸturucuyla Mücadele Åžube Müdürlüğü ekipleri ambulansla uyuÅŸturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Balıkesir Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı koordinasyonunda baÅŸlatılan operasyonda, tepe lambası açık olan seyir halindeki 34 RE 1140 plakalı özel firmaya baÄŸlı hizmet verdiÄŸi belirlenen ambulans, Balıkesir DeÄŸirmenboÄŸazı mevkisinde durduruldu. Narkotik köpeÄŸi ‘Dangal’ ile ambulansta yapılan aramada, gizli bölmelere yerleÅŸtirilmiÅŸ 9 kilo 14 gram skunk, ruhsatsız tabanca ve 2 ÅŸarjör ele geçirildi. Ambulans sahibi ve sürücüsü olduÄŸu belirtilen Okan A. ile acil tıp teknisyenleri Aptullah Y. (26) ve Cankan E. (33), polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ä°l Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerin iÅŸlemlerinin devam ettiÄŸi bildirildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam