Türkiye

Amasya’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

AMASYA’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Amasya Yavuz Selim Meydanı’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında renkli görüntüler yaşandı. Törene Amasya Valisi Önder Bakan ve eşi Elif Bakan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Çakıroğlu, Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, kamu kurumlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, öğrenciler şiirler okudu, halk oyunları ve dans gösterileri sergiledi.

Törende, 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi Erva Deligönül’ün Türk bayrağını öperek Amasya Valisi Önder Bakan’a takdim etti. Vali Bakan, Deligönül’ü alnından öperek teşekkür etti. Kutlamalar, protokol üyeleri ve öğrencilerin birlikte gökyüzüne balon uçurması ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Haber-Kamera : Şerife Serap KARA-AMASYA-DHA

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version