Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Altınordu’da rota Torbalı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TFF 2’nci Lig’de mücadele edeceği yeni sezon öncesi kadrosunda gençleşmeye gidecek Altınordu, 2023-24 sezonunda Torbalı’ya üs kuracak.

Maliyetleri düşürmek için A takımın Kuşadası’ndaki Beytullah Baliç Yerleşkesi’ni kapatma kararı alan kırmızı-lacivertliler, akademinin yer aldığı Torbalı’daki Metin Oktay Yerleşkesi’ne taşınacak. Dev tesiste A takım ile birlikte U19 ve U17 takımı da kalacak ve antrenmanlar buradaki sahalarda yapılacak.

İzmir temsilcisi, iç saha maçlarını da yine aynı adreste Torbalı’da oynama kararı aldı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerinin Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’ni incelediği ve tesis girişindeki Gündüz Tekin Onay Sahası’nı beğendiği öğrenildi. Torbalı için TFF’nin “Resmi maç oynanabilir” raporu vermesi bekleniyor. Daha önce A takımın çalıştığı Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’nin kapatılmayacağı, zaman zaman kullanılacağı bildirildi. Alt yaş grupları ise İnciraltı’nda açılan yeni tesiste çalışacak.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam