Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Altay’ın tadı kaçtı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Tuzlaspor randevusunda hakeme itiraz nedeniyle kırmızı kart görerek iç sahada oynanacak Fethiyespor maçı öncesi cezalı duruma düşen Altay Teknik Direktörü Gökhan Karaaslan, şanssız bir mağlubiyet aldıklarını dile getirdi. Sahaya yansıttıkları pozitif oyunun karşılığını 3 puan olarak alamadıkları için üzgün olduğunu belirten genç teknik adam, “İkinci yarıda skoru bulup maça ortak olmuşken, 3 çizgiden çıkartılan ve 2 direkten dönen topumuzun olduğu bir oyundan mağlup ayrıldık. Son ana kadar mücadele eden oyuncularıma teşekkür ediyor, hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. İstenen sonuçları önümüzdeki haftalarda alacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“ZAHMET ETTİNİZ” CÜMLESİ İLE OYUN DIŞI KALDI

Altay Teknik Direktörü Gökhan Karaaslan, Tuzlasporla oynadıkları karşılaşmada hakemlerin rakibin ikinci devrede zaman geçirmeye yönelik sergilediği tutuma ayak uydurduğunu iddia ederek, “Oyunculara uyarıda dahi bulunmak için 90ıncı dakikayı bekleyen hakemlere yönelik sarfettiğim Zahmet ettiniz kelimesi yüzünden kırmızı kartla oyun dışına çıkarıldım. Bu kararı anlamsız ve adaletsiz bulurken raporlarında sunacakları gerekçeyi merakla bekliyorum” şeklinde konuştu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir