Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Altay efsane futbolcusuna ağlıyor

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Elmastaşoğlunun cenazesinin bugün öğle vakti Alsancak Hocazade Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Urla Zeytinalan Mezarlığında toprağa verileceği bildirildi. Altay ve Galatasarayda oynamış milli futbolcu Ayhan Elmastaşoğlunun kardeşi olan Ayfer Elmastaşoğlu, Altay formasıyla 324 lig maçında 60 gol kaydetti. Üç kez A Milli Takım formasını giyen Elmastaşoğlu daha önce yaptığı açıklamalarda 7 yaşından beri Altaylı olduğunu, 10 yaşında kulüpte lisans çıkardığını dile getirmişti.

KULÜPTEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Altay Spor Kulübü, efsane futbolcusu Ayfer Elmastaşoğlunun vefatı sonrası yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kulübümüzün efsane kaptanlarından Ayfer Elmastaşoğlunun vefat haberini derin bir üzüntüyle almış bulunmaktayız. Büyük Altaya futbolcu ve teknik direktör olarak uzun yıllar hizmet etmiş, kulübümüzün kazandığı iki Türkiye Kupasında imzası bulunan ve A Milli Takım forması giyerek camiamızı onurlandıran Ayfer Elmastaşoğluna Allahtan rahmet, ailesine, camiamıza, sevenlerine ve Türk Spor Camiasına başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.”

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Altay efsane futbolcusuna ağlıyor. (Fotoğraf: İzmir DHA)

  • Altay efsane futbolcusuna ağlıyor. (Fotoğraf: İzmir DHA)

  • Altay efsane futbolcusuna ağlıyor. (Fotoğraf: İzmir DHA)

  • Altay efsane futbolcusuna ağlıyor. (Fotoğraf: İzmir DHA)

  • Altay efsane futbolcusuna ağlıyor. (Fotoğraf: İzmir DHA)

Continue Reading
Reklam