Güvenlik

Alkollü sürücü yol verme tartışmasında 1 motosiklet ve 3 araca çarptı; kaza anı kamerada

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, saat 23.30 sıralarında Süleymaniye Mahallesi Altıeylül Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan S.D. yönetimindeki 09 JE 630 plakalı otomobil ile 16 AYM 494 plakalı motosikletin ismi henüz öğrenilemeyen sürücüsü arasında iddiaya göre yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Motosiklet sürücüsü bölgeden uzaklaşmaya çalışırken, otomobille takip eden S.D., çarpıp, devrilmesine neden oldu. Otomobilin kontrolünü kaybeden S.Y., daha sonra 16 NEY 25 plakalı otomobil ile 16 KBH 08 ve 16 KET 08 plakalı iki hafif ticari araca da çarptı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

ARACINI VATANDAŞLARIN ÜZERİNE SÜRÜP KAÇTI

Kazaların ardından S.Y., iddiaya göre çevrede toplanan ve kendisini durdurmaya çalışan vatandaşların üzerine otomobili sürerek olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan bu anlar ise cep telefonu ile kaydedildi.

Motosiklet sürücüsünün hafif sıyrıklarla atlattığı kazanın ardından kaçan otomobil sürücüsü S.Y, polis ekipleri tarafından yapılan çalışma ile 1 saat sonra yakalandı. S.Y.’nin yapılan muayenesinde 0.77 promil alkollü olduğu saptandı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version