Spor
Aliağa FK’da Ahmet İlhan’dan şampiyonluk mesajı
BURAYA TATİLE GELMEDİK
Afyon kampının yoğun tempoda geçtiğini dile getiren deneyimli futbolcu, “Hazırlıklarımız çok güzel gidiyor. Uzun zamandır bu kadar yorulmamıştım ama bu da işin doğasında var. Buraya tatile değil, kondisyon yüklemeye geldik. Sezon başladığında sahada çok koşan ve etkili oyun sergileyen bir takım olacağız” şeklinde konuştu.
Takım içindeki uyumdan da söz eden Ahmet İlhan, “Yeni transferlerin takıma hızlıca adapte olması çok önemliydi. Takıma katıldığımda arkadaşlarıma ilk olarak şunu söyledim: Siz bu başarıyı bu kulübe getirdiniz, sizleri tebrik ediyorum. Buraya yapılan her transfer detaylı analizler sonucunda gerçekleşti. Başkanımız ve teknik heyetimizin bu süreçte büyük emeği var” dedi.
BU TAKIM ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR
Yeni sezondaki hedefin net olduğunu belirten Ahmet İlhan Özek, “Biz şampiyon olacağımıza yürekten inanıyoruz. Burada mükemmel bir oluşum var ve herkes iyi niyetli. Kalplerin düzgün olduğu yerde başarı zaten gelir. İyi bir takımız, iyi bir ekibiz. Taraftarlarımız şunu bilsin: Bu sene iyi bir Aliağa Futbol Kulübü izleyecekler” yorumu yaptı.
ALİAĞA FK İLE ÖNÜMDE İKİ YIL VAR
Kariyeriyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan 37 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, “Ben anı yaşamayı seven biriyim. Aliağa FK ile önümde iki yıllık bir süreç var. Sonrasını düşünmedim. Kendimi iyi hissettiğim sürece futbol oynamaya ve takımıma katkı vermeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
GENÇLER SABREDİP ÇOK ÇALIŞSIN
Takımın genç oyuncularına da seslenen Ahmet İlhan, “Burada genç kardeşlerimle sürekli konuşuyorum. Onlara hep çalışmaları gerektiğini söylüyorum. Ben de gençken hep çalışıyordum ve sabrediyordum. Bir gün sıra onlara da gelecek. Şanslarını iyi kullanmaları için her zaman hazır olmaları gerekiyor” dedi.