Dünya

Akdeniz’de 72 saatte toplamda 235 mülteci kurtarıldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

– Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF) sivil toplum ve yardım kuruluşunun kurtarma gemisi Geo Barents’in mürettebatı, 72 saat içerisinde, Akdeniz’e açılan toplamda 235 mülteciyi boğulmaktan kurtardı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

MSF bugün yaptığı açıklamada Akdeniz’de mültecilere yardım için işletilen Geo Barents gemisindeki gönüllülerin, 72 saat içinde denizde zor duruma düşen 61 çocuk dahil toplamda 235 mülteciyi kurtardığını duyurdu. Akdeniz’de kurtarma operasyonlarına devam eden gönüller, bugün kurtardıkları 41 kişinin, 5 gündür denizde olduklarını belirtti. Açıklamada “Hayatta kalanlar sadece bitkin değil, aynı zamanda çok zor koşullar altında denizde geçen bunca günden sonra bir şok halindedir” denildi.  

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version