Sosyal medyada bizi takip edin

Politika

AK Parti’li Çelik: Özgür Özel’in, CumhurbaÅŸkanımıza dönük ifadeleri siyasi cehalet ve saygısızlıktır

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

AK Partili Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “CHP Genel BaÅŸkanı Sayın Özgür Özelin, Sayın CumhurbaÅŸkanımıza dönük ifadeleri siyasi cehalet ve saygısızlıktır. Sayın Özel, diktatörlük ve darbecilik eleÅŸtirisi yapmak istiyorsa, 1960tan bu yana millet düşmanı her darbedeki kendi partisinin siyasi sabıkası ile hesaplaÅŸmalıdır. Sayın Özel, kendisinin genel baÅŸkanlık kapasitesinin ve yeteneklerinin kendi partilileri tarafından sorgulandığı her dönemde, gündemi deÄŸiÅŸtirmek için Sayın CumhurbaÅŸkanımıza saldırmakta, yalan siyasetine ve iftira siyasetine baÅŸvurmaktadır” dedi.

KENDİ İÇ KAVGALARIYLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUZ

Özelin, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ve AK Partiye dönük yalan siyasetinden vazgeçmesi gerektiÄŸini kaydeden Çelik, “CHP içinde kendisinin genel baÅŸkanlık makamı için yeterliliÄŸini sorgulayan çok sayıdaki yol arkadaşının talep ettiÄŸi cevaplara yoÄŸunlaÅŸmalıdır. Sayın Özel, Sayın CumhurbaÅŸkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doÄŸrultusunda yaptığı birlik ve beraberlik çaÄŸrısını da eleÅŸtirmiÅŸ. Sayın Özelin yürüttüğü politikalarla CHP içinde bile birlik ve beraberlik saÄŸlayamamışken, Sayın CumhurbaÅŸkanımızın çaÄŸrısını anlamasını beklemiyoruz. Biz CumhurbaÅŸkanımızın iÅŸaret ettiÄŸi Türkiye Yüzyılı hedeflerine doÄŸru ilerliyoruz. Siyasi yürüyüşlerinde yol haritası olmayanları kendi iç kavgalarıyla baÅŸ baÅŸa bırakıyoruz” açıklamasında bulundu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir