Güvenlik

Adıyaman – Eşi ile bacanağını öldüren şüpheli, otelde yakalandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ADIYAMANın Besni ilçesinde eşi Selvi Sarı (47) ile bacanağı Muharrem Arslanı (55) tabanca ile öldüren Ahmet Sarı (54), Gölbaşı ilçesindeki bir otelde yakalandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, dün akşam saatlerinde Aşağı Sarhan Mahallesinde meydana geldi. Boyacılık yaptığı öğrenilen Ahmet Sarı, eşi Selvi Sarı ile bacanağı Muharrem Arslan arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Ahmet Sarı, tabancayla eşini ve bacanağına ateş ederek kaçtı. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, eve girdiğinde Selvi Sarı ve Muharrem Arslanı kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Sarı ve Arslanın hayatını kaybettiği belirlendi. Cansız bedenler, Besni Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Burada otopsi işlemleri tamamlanan Selvi Sarı ile Muharrem Arslan, Mustafa Baba Camisinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

GÖLBAŞI İLÇESİNE GİTMİŞ

Diğer yandan psikiyatri hastası olduğu öğrenilen Ahmet Sarının, olayın ardından motosikletle Gölbaşı ilçesine giderek bir otele yerleştiği tespit edildi. Polis, otele düzenlediği operasyonla şüpheliyi yakaladı. Ahmet Sarı sorgulanmak üzere Besni İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Haber: -Kamera: Mustafa ÖNDOĞAN -ADIYAMAN-DHA)

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version