Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Adana’da pompalı tüfekle arkadaşını öldüren şüpheli tutuklandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, 7 Şubatta Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi, Bakımyurdu Caddesi’nde meydana geldi. Sohbet etmek için bir araya gelen arkadaşlar Ayhan Moralı ile Yusuf A. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Yusuf A., darbettiği Ayhan Moralı’ya otomobilinden aldığı pompalı tüfekle ateş açtı. Göğsünden vurulan Moralı kanlar içerisinde yere yığılırken, Yusuf A. ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Ayhan Moralı hastaneye kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Moralı doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Yusuf A. ise bir sokak arasında polis ekipleri tarafından yakalandı. Moralının cansız bedeni, otopsinin ardından toprağa verildi.

Gözaltına alınan Yusuf A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Yusuf A. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir