Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Adana – Sulama kanalında akıntıya kapılıp, boğuldu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ADANAda girdiği sulama kanalında akıntıya kapılan Muhammet Alperen Erdoğan (21), boğuldu. Erdoğanın cansız bedeni, suya girdiği noktanın yaklaşık 4 kilometre uzağında bulundu.

Olay, sabah erken saatlerde merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesinde meydana geldi. Kuzeni ile birlikte gezerken Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalının kıyısına gelen Muhammet Alperen Erdoğan, iddiaya göre bir müddet sohbet ettikten sonra serinlemek için suya atladı. Kısa süre sonra Erdoğan, akıntıya kapılıp, gözden kayboldu.

Kuzeninin ihbarı üzerine olay yerine Su Altı Grup Amirliğine bağlı dalgıç polisler sevk edildi. Kanalda arama çalışması başlatan dalgıç polisler, Erdoğanın cansız bedenini suya girdiği noktanın yaklaşık 4 kilometre uzağında Huzurevleri Mahallesi yakınlarında buldu. Polisler tarafından sudan çıkarılan Erdoğanın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumunun morguna kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Haber – Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ADANA,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam