Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Adana – Şiddetli yağış sonrası yol çöktü

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Adanada saatler süren yağış sonrası merkez Çukurova ilçesindeki Güzelyalı Mahallesi 81162 Sokakta yol çöktü. Bu sırada 01 AHV 019 plakalı hafif ticari aracıyla sokakta seyir halinde olan Murat Özenir, yaptığı manevrayla çöken alana düşmekten son anda kurtulurken, tekerlerden biri ise çukurda kaldı. Durumu görenler, araçtaki Özenir ile 14 yaşındaki oğlunu çıkardı. İhbarla bölgeye sevk edilen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Tekeri çukura düşen araç çekiciyle çıkarıldı.

ÖNLEM ALINMALI

Murat Özenir, olaya ilişkin açıklamasında, “Bir anda yol çöktü. Manevra yapıp kurtuldum ama tekerim çukura girdi. Yanımda evladım vardı, çok korktum. Allahtan canımıza bir zarar gelmedi. Burası daha önce de çökmüş, önlem alınması lazım” dedi.

FEKEYE DOLU YAĞDI

Adana’nın yüksek kesimlerindeki Feke ilçesinde sabah saatlerinde dolu etkili oldu. Uğurlubağ ve Tenkerli mahalleleri kısa sürede beyaza bürüdü. Aniden başlayan dolu nedeniyle, kısa sürede ekili ve dikili alanlar zarar gördü. Bölge halkı özellikle meyve bahçeleri ve sebze ekili bahçelerinin dondan olumsuz etkilendiğini belirtti.

Haber : Yaşarcan SERİNTÜRK, Ali GÖKDAL – Kamera: ADANA,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam