Güvenlik

Adana – Sevgilisinin çalıştığı oyun salonuna silahlı saldırıda bulundu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ADANA’da, sevgilisiyle konuşmak için gittiği oyun salonunda, çalışanlar tarafından darbedilen Abdullatif T. (25), ardından iş yerine pompalı tüfekle ateş açtı. Abdullatif T., tutuklandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, 9 Ekim’de saat 16.30 sıralarında, Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı’nda meydana geldi. Abdullatif T., ayrılma aşamasındaki sevgilisinin çalıştığı oyun salonuna gitti. Sevgilisiyle konuşmak isteyen Abdullatif T., oyun salonu çalışanları tarafından darbedildi. Evine gidip, bir süre sonra tekrar oyun salonuna dönen Abdullatif T., yanında getirdiği pompalı tüfekle iş yerine ateş açıp, yaya olarak kaçtı. O anlar, güvenlik kamerası ve çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıdı. İhbarla bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasında, şüphelinin saldırıda kullandığı pompalı tüfek, boş arazide bulundu.

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Seyhan Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, Ziyapaşa Mahallesi’ndeki saklandığı eve 9 Aralıkta yapılan baskında, Abdullatif T.’yi yakalayıp gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdullatif T., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Haber : Anıl ATAR-Kamera:ADANA,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version