Güvenlik

Adana – Gaziantep’ten Adana’ya geldi, denize girip boğuldu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ADANAnın Yumurtalık ilçesinde, Gaziantepten gelip, arkadaşlarıyla denize giren Emrah Gin (18) boğuldu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Ayas Mahallesindeki halk plajında meydana geldi. Arkadaşlarıyla Gaziantepten gelen Emrah Gin, denizde bir süre yüzdükten sonra henüz bilinmeyen nedenle suda çırpınmaya başladı. Bir süre sonra suya batan Gin, çevredekiler tarafından deniz bisikletiyle çıkarıldı. İhbar üzerine plaja sevk edilen ambulans ile bilinci kapalı halde Yumurtalık Devlet Hastanesine kaldırılan Gin, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ginin cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumunun morguna kaldırıldı.

Emrah Ginin denizden çıkarılışı bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: Ceyhun ÖZER – Kamera: YUMURTALIK (Adana),

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version