Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

ADANA Çöp kamyonu evin duvarına çarptı; mutfaktaki kadın yaralandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ADANA’da yokuşu çıkarken freni tutmayan çöp kamyonu, kontrolden çıkıp bir evin duvarına çarptı. Yıkılan mutfak duvarının altında kalan kadın, yaralandı.

Kaza saat 12.30 sıralarında Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi’nde meydana geldi. Belediyenin çöp kamyonu yokuşu çıkarken freni tutmayınca kontrolden çıkıp, geri manevra yaparak müstakil bir evin duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yıkılan mutfak duvarının altında kalan ismi öğrenilemeyen bir kadın yaralandı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber: Anıl ATAR – Kamera: ADANA,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir