Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

ADANA 11 kilo esrarı akü içerisine gizleyen 2 şüpheli yakalandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ADANAda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla takibe alınan 2 şüpheli, akü içerisine gizledikleri 11 kilogram esrarla yakalandı.

Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kurye aracılığıyla uyuşturucu madde getirileceği ve torbacı olarak bilinen sokak satıcılarına verileceği bilgisi üzerine çalışma yaptı. Takibe alınan 2 şüpheli, akü içerisine gizledikleri 11 kilogram esrar ile yakalandı. Gözaltına alınan ve emniyetteki ifadelerinde “Akü değiştirmeye gidiyorduk. İçerisinde uyuşturucu olduğunu bilmiyorduk” dedikleri öğrenilen S.A. (30) ile M.F. (23), adliyeye sevk edildi. İki şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Haber:Can ÇELİK-Kamera:ADANA

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam