Spor
A Milli Futbol Takımı ABD’deki ilk çalışmasını yaptı
A Milli Takım, 7 Haziranda ABD ve 11 Haziranda (TSİ 04.00) Meksika ile oynayacağı özel maçlar için geldiği Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) çalışmalarını sürdürdü.
Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki antrenmana, aday kadroya davet edilen Mustafa Eskihellaç gibi yeni isimler katılırken, sakatlıkları bulunan ve ABD’ye getirilmeyen oyuncular Uğurcan Çakır ve Mustafa Hekimoğlu ile UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde yaşadığı sakatlık sonrası tedavisi süren Hakan Çalhanoğlu kafilede yer almıyor.
Milliler, New England Revolutionın sahasındaki çalışmada ısınma hareketlerinin ardından pas, istasyon çalışmaları ve taktik denemeler yaptı. Kaleciler ise takımdan ayrı çalışmalar gerçekleştirdi.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Antrenmandan detaylar