Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Taksi ile otomobil çarpıştı; Yeliz öğretmen ile 3 yaşındaki kızı öldü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kaza, dün İnegöl-Bozüyük kara yolu Muratdere köyü yakınlarında meydana geldi. Kemak K.nin (61) kullandığı taksi ile Raşit Efe idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada Raşit Efe, eşi Yeliz Efe ve kızları Ela Efe araçta sıkışarak ağır yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarıyla gelen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan Raşit ve Yeliz Efe çifti ile kızları, ambulanslarla Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Yeliz Efe ile kızı Ela Efe, kurtarılamadı.

Bursada özel bir okulda kimya öğretmeni olan Yeliz Efe ile kızı Ela Efenin cenazeleri Eskişehirde toprağa verilecek.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Bilecek'in Bozüyük ilçesinde taksi ile otomobilin çarpıştığı kazada öğretmen Yeliz Efe (30) ile kızı Ela Efe (3) hayatını kaybetti; eşi Raşit Efe (33) ağır yaralandı. Fotoğraf: Bilecik,(DHA)

  • Bilecek'in Bozüyük ilçesinde taksi ile otomobilin çarpıştığı kazada öğretmen Yeliz Efe (30) (kızı ile) ile kızı Ela Efe (3) hayatını kaybetti; eşi Raşit Efe (33) ağır yaralandı. Fotoğraf: Bilecik,(DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir