Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

TEKİRDAĞ – Oğlunun bıçaklayıp öldürdüğü anne toprağa verildi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TEKİRDAĞın Muratlı ilçesinde A.Ç. (17), bıçakla annesi Nilay Ç.yi (41) öldürüp, babası, amcası, yengesi ve dedesini de yaraladı. Bir okulda müdür olarak görev yapan Nilay Ç., son yolculuğuna uğurlandı. Torununun bıçakla yaraladığı ve tedavisinin ardından taburcu olan Celil Ç., “Neden böyle oldu anlamadım. Çok üzgünüm içim yanıyor” dedi.

Muratlının Fatih Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesindeki bir apartmanın 3üncü dün gece saatlerinde A.Ç., henüz belirlenemeyen nedenle mutfaktan aldığı bıçakla, önce yatak odasında uyuyan annesi Nilay Ç. ile babası Murat Ç.yi (44) bıçakladı. Ardından aynı binanın alt katındaki daireye inen A.Ç., burada da amcası Gürcan Ç. (42), yengesi Fatma Ç. (39) ve dedesi Celil Ç.yi (65) de bıçakla yaraladı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dairelere giren ekipler, yaralı 5 kişiyi ambulanslarla ildeki hastanelere kaldırdı. Durumu ağır olan anne Nilay Ç., doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralanan 4 kişi hastanelerde tedavi altına alındı.

Polis tarafından yakalanan A.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

NEDEN BÖYLE OLDU ANLAMADIM

Oğlu tarafından öldürülen Nilay Ç. için Muratlı Turan Camisinde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Namaza, Muratlı Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Muratlı Belediye Başkanı Varol Türel, torununun bıçaklı saldırısında yaralanan ve hastanede tedavisi tamamlanan dede Celil Ç. ile vatandaşlar katıldı. Taziyeleri kabul eden ve büyük üzüntü yaşayan Celil Ç., “Neden böyle oldu anlamadım. Çok üzgünüm, içim yanıyor” dedi. Nilay Ç., cenazenin ardından Muratla Mezarlığında toprağa verildi.

A.Ç.nin bıçakla yaraladığı babası Murat Ç., amcası Gürcan Ç. ve yengesi Fatma Ç.nin hastane tedavileri sürdüğü için cenazeye katılamadılar.

Haber-Kamera: Mehmet YİRUN/TEKİRDAĞ, –

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir