Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Karşıyaka’da yönetim düştü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Torbaoğlunun ayrılması sonrası yönetimde vergi kriziyle başlayan istifaların arkası kesilmezken, Dubaiden dönen Başkan İlker Ergüllü, Mavişehirdeki kulüp merkezinde yönetimi ilk kez topladı. Toplantıda kendisi de istifa etmeyi değerlendiren Ergüllü istifa etmezken, başkanla birlikte toplam 5 kişi hariç tüm yöneticiler istifalarını imzaladı. Yönetimde Ergüllünün yanı sıra Mustafa Karabağlı, Mehmet Karal, Özgür Okan ve Onur Güner kaldı. Yönetimin üye sayısı asil ve yedeklerle birlikte 6 kişinin altına düştüğü için tüzük gereği yönetim düştü. Kulüpte yönetim yetkileri olağanüstü kongreye kadar divan kuruluna geçti. Divan kurulu Kaf-Kafı en geç 3 Aralıkta olağanüstü genel kurula götürecek.

BASKETBOLDA KRİZ SÜRÜYOR

Basketbol Süper Ligi ve Şampiyonlar Liginin iddialı takımlarından Karşıyakada maaş alacakları bulunan oyuncuların antrenman boykotu devam ediyor. Hafta boyunca antrenman yapmayacak oyuncuların ödeme yapılmazsa ligde cumartesi günü oynanacak Büyükçekmece maçına da çıkmama kararı aldıkları öğrenildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir