Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

ABD’de yüzlerce oy pusulası yandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ABD’de polis yetkilileri, Oregon ve Washingtondaki seçim sandıklarında çıkan iki yangının, birbiriyle ilişkili olduğunu ve bunun seçime müdahale girişimi vakası olduğunu bildirdi.

Portland Polis Bürosu Şef Yardımcısı Amanda McMillan, düzenlediği basın toplantısında, “Bu eylemlerin ardındaki nedenleri bilmiyoruz ancak eylemlerin hedefli ve kasıtlı olduğunu biliyoruz. Seçim sürecini etkilemeye çalışan bu eylemden endişe duyuyoruz” dedi.

Portland Polis Bürosu Sözcüsü Mike Benner ise “Memurlarımız, oy sandığına bir yangın çıkarıcı cihazın takıldığını ve yangının bunun sonucunda çıktığını belirledi” diye konuştu.

Washington Valisi Jay Inslee de açıklamasında, “Oy verme yerleri çevresinde 24 saat artırılmış güvenlik sağlanacak” ifadelerini kullandı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir