Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Türkiye – İzlanda maçından notlar

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

A Milli Futbol Takımında maç öncesi Çağlar Söyüncü şoku yaşandı. Gribal enfeksiyon ve bağırsak enfeksiyonu ile birlikte yüksek ateş şikayeti olan, aynı zamanda ağrıları da bulunan tecrübeli stoper kadrodan çıkartıldı. Barış Alper Yılmazın cuma günü Galler deplasmanında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştüğü ay-yıldızlılarda, Semih Kılıçsoy da daha önce sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılırken, ilk 11de ileri uçta Umut Nayir görev yaptı. Millilerde Mustafa Erhan Hekimoğlu da yine sakatlığı nedeniyle kadroya dahil edilmemişti.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Galler deplasmanı ilk 11inde 6 değişiklik yaparak İzlanda önünde sahaya çıktı. Zeki, Kaan, Orkun, Kenan Yıldız, cezalı Barış Alper ve sakat Çağlar Söyüncünün yerine Merih Demiral, Eren Elmalı, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu ile Umut Nayir görev yaptı.

Türkiye ile İzlanda bu maçla 14üncü kez karşılaştı. Ay-yıldızlı ekibimiz daha önce İzlandayla yaptığı 1i özel 13 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik, 8 yenilgi aldı. İzlandanın attığı 23 gole Türkiye 11 golle karşılık verdi. İki takım son olarak 2019da İstanbulda rakip oldu. Avrupa Şampiyonası Grup Elemelerinde 11 Kasım 2019da Rams Parkta oynanan maç 0-0 sonuçlandı.

İzmirli futbolseverler milli maçta Diyarbakırda kaybolduktan 19 gün sonra cinayete kurban gittiği ortaya çıkan 8 yaşındaki Narin Güranı da unutmadı. Tribünlerdeki futbolseverler maçta, “Narin ölmedi kalbimizde yaşıyor” ve “Çocuğa uzanan eller kırılsın” şeklinde tezahürat yaptı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir