Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Gölette 25 kiloluk yayın balığı yakaladı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İpsala ilçesine bağlı Paşaköy’de tekneyle Yenikarpuzlu Göletine açılan balıkçı Mehmet Eğercioğlu’nun ağına büyük bir balık takıldı. Bir süre uğraşan Eğercioğlu, balığı yorduktan sonra tekneye çıkarmayı başardı. Mehmet Eğercioğlu, 1 metre 80 santimetre boyunda ve 25 kilogram ağırlığa sahip balığın yayın türü olduğunu fark etti. Hem sevinç hem de şaşkınlık yaşayan Eğercioğlu, boyu kadar olan balığı restoranlara satacağını söyledi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Edirne’nin İpsala ilçesinde tekneyle açılan balıkçı Mehmet Eğercioğlu’nun (Fotodaki) ağına 1 metre 80 santimetre boyunda ve 25 kilogram ağırlığında yayın balığı takıldı. Fotoğraf: Edirne,(DHA)

  • Edirne’nin İpsala ilçesinde tekneyle açılan balıkçı Mehmet Eğercioğlu’nun ağına 1 metre 80 santimetre boyunda ve 25 kilogram ağırlığında yayın balığı takıldı. Fotoğraf: Edirne,(DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir