Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Urla’da 1 gecede 2 ATV çalındı, park halindeki otomobilden hırsızlık yapıldı; o anlar kamerada

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İlk hırsızlık olayı, 23 Ağustosta saat 00.24te Rüstem Mahallesi Kızılcahamam Sokakta meydana geldi. Bir evin önünde park halinde ATV, kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı. O anların bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde hırsızın cep telefonunun ışığıyla yaklaşıp, bir dakika içinde ATVyi iterek çok rahat bir şekilde götürmesi yer aldı. Aynı gece Yelaltı Mahallesinde de başka bir ATVnin daha çalındığı belirlendi.

Üçüncü hırsızlık olayı ise İsmet İnönü Bulvarı Çamlıçay Mahallesinde yaşandı. Yine bir evin önünde park halindeki otomobildeki bir miktar para çalındı. Hırsızlık otomobil sahibinin koyduğu parayı yerinde bulamayınca, güvenlik kamerası kayıtlarının incelemesiyle ortaya çıktı. Görüntülerden, etrafı kontrol ederek otomobilin yanına gelen şüphelinin sürücü tarafındaki kapıdan girdiği, 3 dakika kadar otomobilde kalıp, içerdeki bir miktar parayı alıp, sakin bir şekilde uzaklaştığı anlaşıldı.

Mağdurların şikayeti üzerine polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • İzmir'in Urla ilçesinde, bir gecede iki ayrı yerden dört tekerlekli araç ATV ile bir otomobilden para çalındı. Hırsızlık anlarının çevredeki binaların güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Fotoğraf: Urla (İzmir), (DHA)

  • İzmir'in Urla ilçesinde, bir gecede iki ayrı yerden dört tekerlekli araç ATV ile bir otomobilden para çalındı. Hırsızlık anlarının çevredeki binaların güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Fotoğraf: Urla (İzmir), (DHA)

Continue Reading
Reklam