Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

ANTALYA – Eski meclis üyesini öldüren eski belediye başkan yardımcısı adliyeye sevk edildi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Antalyanın Serik ilçesindeki bir düğünde, eski ilçe belediye meclis üyesi Hasan Ali Tunceri tabanca ile vurup, öldüren eski Serik Belediyesi Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım, emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Yıldırımın gözaltındayken susma hakkını kullandığı, mahkemede ifade vereceğini belirttiği öğrenildi.

BANA KOCA KURT DERLER

Tarafların, daha önce WhatsApp ve sosyal medya üzerinden tartıştığı, Yıldırımın son mesajında Benim adım Ziya hoca, bana koca kurt derler. Ben Serikte 35 yıllık eğitimciyim. Çok öğrenci yetiştirdim diye yazdığı öğrenildi. Olay gecesi tarafların davetli oldukları düğünde tesadüfen bir araya gelip tartıştığı, Yıldırımın ruhsatlı tabancasıyla 1 el ateş ettiği, Tuncer olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken Yıldırımın 2 kez de arkasından ateş ettiği, bir vatandaşın Yıldırıma arkasından sarılarak durdurduğu, diğer bir kişinin de elinden silahı aldığı öğrenildi.

BİR DÖNEM ÖĞRETMENİYMİŞ

Diğer yandan Yıldırımın, bir dönem Tuncerin okulda ve dershanede öğretmenliğini yaptığı belirlendi. Tuncerin cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından bugün ikindi vakti Serikte toprağa verilecek.

HABER: Namık Kemal Kılınç/ANTALYA(SERİK),-

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam