Güvenlik
Konuşmak için evinin önüne gittiği husumetlisi tarafından vurularak öldürüldü
Olay, dün gece saatlerinde kırsal Çavuş Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Metin Gür, aralarında husumet bulunan Kemal Pektaşın evinin önüne giderek konuşmak istedi. Bir süre bekleyen Gür, ardından evde olduğunu düşündüğü Kemal Pektaş ve Oğlu Tayfun Pektaşa seslendi. Yanıt alamayan Gür, evine döndükten bir süre sonra tekrar Pektaş ailesinin yaşadığı eve geldi. Bu sırada evde bulunan Kemal Pektaş, oğlu Tayfun Pektaş ile birlikte evinde bulunan av tüfeğini alarak kapının önüne indi. Kısa süreli tartışmanın ardından Kemal Pektaş elindeki av tüfeğini ateşledi. Saçmaların başına isabet ettiği Gür yere yığıldı.
Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Metin Gürün hayatını kaybettiğini belirledi. Gürün cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
TUTUKLANDI
Olayın ardından evlerinde jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Kemal Pektaş ile oğlu Tayfun Pektaş, karakoldaki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldığı hakimlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi.
TOPRAĞA VERİLDİ
Bu arada yakınları tarafından Bursa Adli Tıp Kurumundan cenazesi alınan Metin Gür, bugün Çavuş Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.