Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesislerinde yapılıyor. Toplantıya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, divan kurulu üyeleri ve kongre üyeleri katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla Divan Kurulu Toplantısı başladı. Toplantı öncesi Ali Koç ile Aziz Yıldırımın birbirine sarılması ve selamlaşması üyeler tarafından alkışlandı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, yeniden başkan seçilen Ali Koç ve yönetim kurulunu tebrik ederek sözlerine başladı. Birlik ve beraberlik çağrısı yapan Mosturoğlu, “Önümüzdeki günler özellikle futbolda saha dışında meşakkatli geçeceğe benziyor. Başkanımıza, yönetim kurulumuza ve kurullarımıza bu zorlu süreçteki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Geçtiğimiz sezon kulübümüz bütün branşlarda ulusal ve uluslararası müsabakalarda büyük başarılar elde etmiş, kupalar ve madalyalar kazanmıştır. Bu kulübümüz için bir gelenektir. Yarıştığımız branşlarda finaller hep bizimdir. Bu değişmeyen bir kuraldır. Değişen tek şey finalde karşımıza çıkan rakibimizdir. Geçtiğimiz sezon sadece futbolda çok arzuladığımız ve hak ettiğimizi düşündüğümüz kupalar, herkesin malumu olan saha dışı sebeplerle elimizden alınmıştır. Futbolda yeni sezondan itibaren Fenerbahçe çağı başlayacak. Ben başkanımızın sözlerinin gerçekleşeceğine yürekten inanıyorum. Sayın Ali Koç ve Sayın Aziz Yıldırım tarafından genel kurulumuzun son günü öncesinde karşılıklı olarak atılan adımlar ve seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaratılmış tablo camiamızın özlemini duyduğu tarihi bir tablodur. Bir ve beraber olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Bunun en açık örneği, 3 Temmuz mücadelemizdir” diye konuştu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam