Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Seyir terasından atlayan Kübra’nın Zap Suyu’nda cansız bedeni bulundu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Hakkari- Van kara yolundaki Sümbül Mahallesinde bulunan seyir tepesine gelen Kübra Gültekin, iddiaya göre, dün saat 22.00 sıralarında cep telefonuyla konuştuktan sonra önce çanta ve ayakkabısını uçurumdan attı, ardından kendisi atladı. Gültekinin yaklaşık 150 metre yüksekliğe sahip uçurumdan atladığını görenlerin ihbarı sonrası bölgeye İtfaiye, AFAD, UMKE, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, termal görüntüleme gece görüşlü dron ve aydınlatma lambaları ile çalışma başlattı. Sabaha kadar süren çalışmalara, Vandan gelen su altı polis dalgıç ekibi ve rafting ekibi de botla destek verdi. Çalışmalar sonucu Gültekinin cansız bedeni, dalgıç polisler tarafından Zap Suyunda bulundu. Cenaze, otopsi işlemleri için Hakkari Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu arada Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari Milletvekili Öznur Bartın da arama çalışmalarını yerinde inceleyerek, olay yerine gelen aileyi teselli edip başsağlığı dileklerinde bulundu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Hakkari'de seyir terasından uçuruma atladığı iddia edilen Kübra Gültekin'ın (20) cansız bedeni, Van'dan gelen dalgıç polis ekipleri tarafından Zap Suyu'nda bulundu. Fotoğraf: Mehmet ÖZKAN/Hakkari, (DHA)

  • Hakkari'de seyir terasından uçuruma atladığı iddia edilen Kübra Gültekin'ın (20) cansız bedeni, Van'dan gelen dalgıç polis ekipleri tarafından Zap Suyu'nda bulundu. Fotoğraf: Mehmet ÖZKAN/Hakkari, (DHA)

Continue Reading
Reklam