Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

ŞANLIURFA’DA fırtına ve şiddetli yağış; çatılar uçtu, ağaçlar kırıldı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ŞANLIURFAda yaklaşık 10 dakika süren şiddetli yağmur ve fırtına, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle bazı evlerin çatısı uçtu, ağaçlar kırıldı.

Şanlıurfada, akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 10 dakika süren yağmur ve fırtına, etkili oldu. Şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle sokakta hazırlıksız yakalananlar, korunmak için kapalı alanlara sığındı. Yağış sonrası birçok yerde su birikintileri oluştu, rüzgarla kırılan ağaçlar park halindeki araçlara zarar verdi. Bazı binaların çatısının uçtuğu fırtınada tenteler yerinden söküldü.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam