Türkiye
GAZİOSMANPAŞA'DA SOKAK KÖPEKLERİ ANNE VE ÇOCUĞUNA SALDIRDI
GAZİOSMANPAŞA’da sokak köpekleri anne ve çocuğuna saldırdı. Çığlık atan kadının yardımına koşan mahalle sakinlerinin müdahalesi köpeklerin uzaklaşmasını sağladı.
Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’nde, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde bir grup sokak köpeği, evlerine yürüyen anne ve çocuğa saldırdı. Kadının çığlıklarını duyan mahalle sakinleri, yardıma koştu. Köpekler mahallelinin müdahalesiyle uzaklaştırıldı. Anne ve çocuğun yaşadığı korku dolu anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Bağlarbaşı Mahallesi’nde ise bir grup köpek saldırdıkları kediyi parçalayarak öldürdü. Kedinin çevresini saran köpekler, köşeye sıkıştırdıkları hayvanı ısırarak parçaladı. Güvenlik kamerasındaki görüntülerde, kedinin köpeğin ağzından kurtulmaya çabaladığı görülüyor.
Görüntü dökümü
———————–
(Cep telefonu görüntüleri)
-Anne ve çocuğuna saldırmaya çalışan köpekler
-Vatandaşların müdahalesiyle köpeklerin uzaklaştırılması
-Sürü halinde gezen köpeklerin görüntüsü
(Güvenlik kamerası)
-Köpeklerin kediyi parçalayarak öldürmesi