Sosyal medyada bizi takip edin

Emeklilik

FATÄ°H PORTAKAL EMEKLÄ° ZAMMINI DUYURDU! Beklenen 16 Bin TL DeÄŸil!

FATÄ°H PORTAKAL EMEKLÄ° ZAMMINI DUYURDU! Beklenen 16 Bin TL DeÄŸil!

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Canlı yayında milyonlarca emekliye seslenen gazeteci Fatih Portakal, temmuz ayında yapılacak zammın miktarını açıkladı. Portakal, “Alacağınız para üç aÅŸağı beÅŸ yukarı belli, ancak konuÅŸulan rakam 16 bin TL deÄŸil” dedi.

Portakal’ın açıklamalarına göre, emekli maaÅŸlarına yapılacak zam oranı konusunda kulislerde hareketlilik yaÅŸanıyor. Ancak beklentilerin ötesinde bir zammın söz konusu olmadığını vurgulayan Portakal, sabah yürüyüşünde bir vatandaşın kendisine 16 bin TL’lik bir emekli maaşı beklentisini aktardığını belirtti. Ancak gerçekçi bir ÅŸekilde düşünülmesi gerektiÄŸini ve alınacak paranın bellli olduÄŸunu ifade etti.

Emeklilerin temmuz ayındaki zammı merakla beklediÄŸi bu süreçte, Portakal’ın açıklamaları emeklilerin beklentilerini netleÅŸtirecek nitelikte.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam