Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

ANKARA İzmir’de organize suç örgütüne operasyon: 9 gözaltı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, İzmirde düzenlenen Mahzen-48 Operasyonunda elebaşılığını cezaevindeki Kertenkele lakaplı Batuhan Tokun yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini ve 9 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İzmirde Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde Mahzen-48 Operasyonu düzenlendiğini belirtti. Buna göre; suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten yaralama, ruhsatsız silah taşıma ve silahla tehdit suçlarını işleyen, elebaşılığını cezaevindeki Kertenkele lakaplı Batuhan Tokun yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Eş zamanlı baskınlarda 9 şüpheli yakalanırken; aramalarda 5 ruhsatsız tabanca, 6 ruhsatsız tüfek ve muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı ile polisleri tebrik eden Yerlikaya, “Ülkemizi organize suç örgütlerinden, çetelerden temizlemeye kararlıyız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip adalete teslim edeceğiz” dedi.

Haber: Umutcan ÖREN/ ANKARA,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam