Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN OTOBÜS VE TIR’IN ÇARPIŞTIĞI KAZA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İSTANBUL Valiliği, Kuzey Marmara Otoyolu’nda yolcu otobüsü ile TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 37 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana gelen kaza ile ilgili İstanbul Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, “18.12.2023 pazartesi günü saat 04.18’de Kuzey Marmara Otoyolu Sarıyer Kısırkaya Mahallesi mevkii Edirne istikametinde, bir yolcu otobüsüyle TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken 37 kişi de yaralanmıştır. Yaralılardan 11’inin tedavisi olay yerinde yapılmış olup hastaneye sevklerine gerek duyulmamıştır. Kazada yaralanan diğer 26 kişi ise çevredeki hastanelere kaldırılmış olup, yaralıların hayati tehlikesi bulunmamaktadır” ifadeleri yer aldı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam