Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

MSB: Pençe Harekat bölgesinde 1 asker şehit oldu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MÄ°LLÄ° Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Harekat bölgesinde, el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan Piyade Uzman ÇavuÅŸ Mustafa Çakmak’ın kaldırıldığı hastanede ÅŸehit olduÄŸunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Pençe Harekat bölgesinde, 10 Ekim 2023 tarihinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Çakmak, derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine baÅŸlanmıştır. Ancak, yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak ÅŸehit olmuÅŸtur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu olayda, hayatını kaybeden aziz ÅŸehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabır dileriz” denildi.

BAKAN GÃœLER’DEN BAÅžSAÄžLIÄžI

Milli Savunma Bakanı YaÅŸar Güler, ÅŸehit için yayımladığı baÅŸsaÄŸlığı mesajında, “Kahraman silah arkadaşımız, 10 Ekim 2023 tarihinde ÅŸehit olmuÅŸtur. Kahraman ÅŸehidimize ÅŸahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabır dilerim” ifadelerini kullandı. 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam