Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Fenerbahçe, Nordsjaelland maçının hazırlıklarını sürdürdü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

 Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nun ilk haftasında Danimarka ekibi Nordsjaelland ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmalarının yapıldığı antrenman, çift kale maçla devam etti. Günün tek idmanı, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sarı-lacivertli ekip, Nordsjaelland ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla tamamlayacak.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam