Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

FETÖ’nün finans kaynaklarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheli adliyede

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KOCAELİ’de FETÖ/PDY’ye finansman sağlayan ve örgütün güncel yapılanmasında faaliyet gösterenlere yönelik, ‘Gazi Turgut Aslan Operasyonu’nda gözaltına alınan 14 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 25 Temmuz’da ‘Gazi Turgut Aslan Operasyonu’ düzenlendi. Örgüte finansal destek sağlayan ve örgütün güncel yapılanması içinde yer aldığı iddia edilen 14 şüphelinin evlerine eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyonda şüpheliler gözaltına alındı.

Evlerde yapılan aramalarda 38 bin 250 dolar, 900 euro, FETÖ/PDY örgüt mensuplarının kendi aralarında kullandıkları programların da yüklü olduğu çok sayıda dijital materyal, örgüt elebaşı Fetullah Gülen’e ait çok sayıda kitap, örgüt üyelerine ait Yehova Şahitleri 2023 bölge ibadet ve üyelik yaka kartı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 14 şüpheli, bu sabah emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam