Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Fenerbahçeli taraftarlar Kadıköy’de kupa zaferini kutladı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

FENERBAHÇE’nin Ziraat Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etmesinin ardından sarı-lacivertli taraftarlar kupa zaferini, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu stadı önü ve Bağdat Caddesi’nde kutladı.

Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe kupanın sahibi oldu. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Fenerbahçe taraftarları büyük sevinç yaşadı. Taraftarlar kupa zaferini kutlamak için Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı önünde ve Bağdat Caddesi’nde toplandı. Stadın önünde meşaleler yakıp, marşlar söyleyerek kutlama yapan taraftarlar, Bağdat Caddesi’nde ise Fenerbahçe marşları eşliğinde araç konvoyları ile kutlama yaptı.

FOTOĞRAF

 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam