Güvenlik
‘YemeÄŸi ısıt, geliyorum’ diyerek evden çıkan gelinini inÅŸatta ölü buldu
ISPARTA’nın ÅžarkikaraaÄŸaç ilçesinde ‘YemeÄŸi ısıt, geliyorum’ diyerek evden çıkan Semiha K. (46), kayınvalidesi tarafından bir inÅŸaatın bahçesinde ölü bulundu.
ÅžarkikaraaÄŸaç ilçesinde oturan Semiha K. dün saat 18.30 sıralarında evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamadı. Semiha K. bir süre sonra ÅžarkikaraaÄŸaç- KızıldaÄŸ yolu üzerindeki inÅŸaatın bahçesinde ölü bulundu. Semiha K.’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere morga konuldu.
Semiha K.’nin şüpheli ölümüyle ilgili soruÅŸturma baÅŸlatılırken, kayınvalidesi E.K.’nin ifadesine baÅŸvuruldu. E.K., gelininin ‘YemeÄŸi ısıt, geliyorum’ diyerek evden ayrıldığını ve bir daha dönmediÄŸini söyledi. Semiha K.’den haber alamayınca aramaya çıktığını anlatan E.K., bir süre sonra yapımı devam eden bir inÅŸaatın bahçesinde gelinini hareketsiz yatarken gördüğünü, çevredeki çocukların yardımıyla 112 Acil ÇaÄŸrı Merkezi’nden yardım istediÄŸini aktardı. Semiha K.’nin cenazesinin Antalya’nın Serik ilçesinde topraÄŸa verileceÄŸi öğrenildi.