Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

İstanbul merkezli çek senet operasyonu: 20 gözaltı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İSTANBUL’da başta Kadıköy olmak üzere Çekmeköy ve Sancaktepe ilçelerinde çok sayıda kişiye silah zoruyla çek senet imzalatarak tefecilik suçu işleyen organize suç şebekesine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda şebeke lideri Ö.Ç. ile beraber 20 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, başta Kadıköy ilçesi olmak üzere Çekmeköy ve Sancaktepe ilçelerinde ‘yağma’, ‘öldürmeye teşebbüs’, ‘silahlı yaralama’, ‘zorla senet imzalatma’, ‘tefecilik’, ‘tehdit’ gibi suçlara karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüphelilerin Kadıköy’de bir restorana ortak etme bahanesiyle mağdur kişilere zorla senet imzalattığı ve yağma eylemi gerçekleştirdiği belirlendi. Liderliğini Ö.Ç.’nin yaptığı suç şebekesinin üyelerine yönelik İstanbul merkezli Ağrı, İzmir ve Muğla illerinde bu sabah eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda Ö.Ç. ve beraberindeki 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 231 adet farklı çaplarda fişek, 335 bin lira değerinde farklı kişilere ait 6 adet çek senet ele geçirildi. Şüpheliler işlemleri için Emniyete götürüldü.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam