Sosyal medyada bizi takip edin

Politika

328 milletvekili, son kez Genel Kurul’a katılacak

Yayınlanma tarihi:

 Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Dönem Adıyaman Milletvekilleri Kim? Yapay Zekaya Sorduk
Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TBMM’de, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nedeniyle gerçekleştirilecek özel oturumda, partilerin milletvekili aday listelerinde yer almayan 328 milletvekili, son kez Genel Kurul’a katılacak.

TBMM Genel Kurulu, pazar günü Meclis Başkanı Mustafa Şentop başkanlığında 23 Nisan özel gündemi ile toplanacak. Partilerin 14 Mayıs milletvekili genel seçimleri için aday göstermediği 328 vekil, son kez Genel Kurul’da yer alacak. O isimler arasında yer alan AK Parti’deki 3 dönem kuralına takılan TBMM Başkanı Mustafa Şentop Genel Kurulu son kez yönetecek. Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı gösterdiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da milletvekili sıfatıyla Genel Kurul’a son kez katılarak konuşma yapacak.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam