Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Depremde karbon fiberle güçlendirilen blok ayakta kaldı, diğeri yıkıldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

HATAY’ın Defne ilçesindeki üç bloktan oluşan Antakya Kooperatif Evleri Sitesi’nin A-3 Blok’u depremde tamamen yıkıldı. Ağır hasar alan A-1 Blok ve daha az hasar alan A-2 Blok ise ayakta kaldı. A-2 Blok’un 14 yıl önce uzman ekipler tarafından karbon fiber madde ile güçlendirildiği öğrenildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin derinden etkilediği Hatay’ın Defne ilçesindeki Sümerli Mahallesi’nde bulunan üç bloklu Antakya Kooperatif Evleri Sitesi’nin A-3 Blok’u depremde tamamen yıkıldı. Diğer iki blok ise ayakta kaldı. Yıkılmayan bloklardan A-2’nin 14 yıl önce uzman ekip tarafından karbon fiber maddeyle güçlendirildiği öğrenildi. Yıkılan A-3 Blok’un enkaz kaldırma işlemleri tamamlanırken ayakta kalan bloklarda yaşayanlar ise tamamen tahliye edildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam