Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Depremlerin vurduğu Hatay’da molozlar toplanıyor

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde hasar gören Hatay’da, dün akşam meydana gelen 2 depremde çöken binalardan kalan moloz yığınları, görevlilerce toplanıyor.

Kahramanmaraş merkezli 7.7’lik ve 7.4’lük depremlerin ardından Hatay’da dün akşam 3 dakika arayla 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem daha meydana geldi. Afetlerle şehirde binlerce kişi hayatını kaybederken, çok sayıda bina da yıkılarak ya da ağır hasarla kullanılamaz hale geldi. Kentin farklı bölgelerinde yıkılan veya ağır hasar sonrası yıkım kararı verilen binalardan kalan molozları toplama çalışmaları sürdürülüyor. Ekipler, sabah saatlerindeki yağmura rağmen kepçe ve kamyonlar ile çalışmalarına devam ediyor. Boş binaların enkazından iş makineleriyle kamyonlara yüklenen molozlar, çeşitli döküm sahalarına götürülerek boşaltılıyor. 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam